Joustavaa yrityslainaa PK-yrityksille

Palvelemme yrityksiä, jotka tarvitsevat joustavaa rahoitusta, mutta jäävät pankkirahoituksen katveisiin tai tarvitsevat siltarahoitusta ennen pankin mukaantuloa. Rahoituksemme voi olla esimerkiksi laskusaatavien, tilausten tai projektien rahoitusta. Hinnoitteluun vaikuttaa arvioitu riski ja vakuudet.

Otamme yksilöllisesti kantaa yrittäjien tarpeisiin ja panostamme toiminnassamme selkeyteen, joustavuuteen ja nopeaan päätöksentekoon. Tyypilliset rahoituksemme ovat kooltaan 100 000 eurosta 1 miljoonaan euroon. Myös isommat rahoitukset kauttamme ovat mahdollisia.

Lataa esite

Kerro lisää rahoitustarpeesta täyttämällä alla oleva lomake, niin otamme yhteyttä!

Laina-aika

Luovuttaessasi Front Financelle henkilötietojasi tallennamme ja käsittelemme niitä asianmukaisesti voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Lisätietoja löytyy kohdasta: Käyttöehdot ja tietosuoja

Myöntämämme rahoituksen määrä

57,1 M€
Rahoitustase 31.3.2019

Front Finance

Olemme suomalainen pk-yritysten kasvun rahoittaja. Omistajamme ovat Front Groupin lisäksi sen osakkaat sekä joukko kokeneita pääomasijoittajia. Rahoituksemme perustuu vankan oman pääoman lisäksi kokeneille ja ammattimaisille sijoittajille suunnattuihin velkakirjaemissioihin, yhteistyössä Front Capitalin kanssa.

Yritys